Hodnocení veřejných zakázek ve vybraných městech - Blažková, Karolína; Maaytová, Alena; Havlík, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tématem bakalářské práce je hodnocení veřejných zakázek ve městě Hradec Králové a Nitra v letech 2016-2020. První kapitola je věnována teoretické části, která je zaměřena na charakteristiku veřejných zakázek a vysvětlení souvisejících základnách pojmů, procesu zadávání i konečnému hodnocení. Praktická část, je věnována rozboru rozpočtů měst, analýze podlimitních a nadlimitních zakázek a konkurenčnímu efektu. V závěru práce jsou zjištěné výsledky analyzovaných měst o veřejných zakázkách porovnány.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses