Zvýšení výkonosti PPC kampaní e-shopu Douglas.cz - Nguyenová, Tai Linh; Mareš, Jan, 1986-; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce za zabývá tématem PPC reklamy a jejího využití v kontextu online marketingového komunikačního mixu vybraného e-shopu. Cílem práce byla analýza PPC reklam v systému Sklik, návrh optimalizačních řešení a následná implementace a průběžná optimalizace ke zvýšení efektivity a výkonu PPC kampaní. Teoretická část práce se věnuje tématice marketingového mixu, a to především v kontextu online marketingu. Dále se zaměřuje na PPC marketing – typy reklam, strukturu a nástroje pro vyhodnocení a optimalizaci. Praktická část analyzuje výchozí stav kampaní a na základě nedostatků jsou představeny optimalizační kroky, které jsou následně implementovány a zhodnoceny. Hlavním přínosem diplomové práce je praktická ukázka optimalizačního procesu pro zvýšení výkonu, efektivity a tržeb kampaní.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses