Komparace míry zásluhovosti návrhů důchodových reforem v České republice - Kosař, Jan (2021)
Bakalářská práce komparuje míru zásluhovosti tří návrhů důchodových reforem. Jedná se o návrh druhé Bezděkovy komise, Potůčkovy komise a komise Nerudové. Zásluhovost je určena výší náhradového poměru v roce 2040.