Komparace míry zásluhovosti návrhů důchodových reforem v České republice - Kosař, Jan; Maaytová, Alena; Gajdošová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce komparuje míru zásluhovosti tří návrhů důchodových reforem. Jedná se o návrh druhé Bezděkovy komise, Potůčkovy komise a komise Nerudové. Zásluhovost je určena výší náhradového poměru v roce 2040.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses