Vliv pandemie na hudební turismus v ČR - Svrčková, Nikola; Dianová, Markéta; Šmíd, Ilja, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Diplomová práce se věnuje tématu hudebního turismu v České republice a vlivu pandemie koronavirového onemocnění na něj. Práce je rozdělena na část teoretickou a část analytickou. První, teoretická část poskytuje základní terminologii zaměřenou na hudební turismus a hudební festivaly, a zároveň popisuje základní informace týkající se pandemie covid-19. Praktická část se věnuje situační analýze hudebního trhu v období pandemie, a dále kvalitativnímu a kvantitativnímu výzkumu z pohledu aktérů i spotřebitelů hudebního turismu. Cílem práce je poskytnout náhled na vliv pandemie na odvětví hudebního turismu a lépe tak pochopit situaci a počínání všech zúčastněných.
Vedoucí práce: Markéta Dianová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses