Evaluace kulturní události Korzo Národní - Hlaváček, Jan; Lindner, Milan; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této diplomové práce je provedení evaluace kulturní události na příkladu oslav pořádaných k výročí 17. listopadu a sametové revoluce nesoucí název Korzo Národní, realizovaných v roce 2020 nestátní neziskovou organizací Díky, že můžem, z. s. Evaluace události dle principů účelnosti, účinnosti a hospodárnosti je dosaženo pomocí kombinace kvalitativního a kvantitativního způsobu zkoumání. Za použití multikriteriální analýzy je dále zkoumáno budoucí směřování kulturní události Korzo Národní. Sekundárním cílem je definování teoretického rámce a metodik evaluace v kultuře, tak aby mohly být použity pro hodnocení obdobných kulturních událostí v budoucnu. Stěžejním přínosem práce je objektivní zhodnocení dopadů uskutečněné kulturní události a poskytnutí závěrů práce organizátorům, kteří tato zjištění mohou aplikovat na budoucí činnost v kulturním prostředí.
Vedoucí práce: Milan Lindner
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses