Analýza online marketingové komunikace e-shopu - Adamčíková, Barbora; Černá, Jitka, 1961-; Krajčušková, Sabina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem diplomové práce je analýza online marketingové komunikace e-shopu prodávající italská vína. Online komunikace, potažmo online marketing, je v dnešní době nedílnou součástí propagačních aktivit většiny společností. Teoretická část je zaměřena na vymezení základních marketingových pojmů vztahujících se k tématu práce – online marketing, komunikační nástroje online marketingu, analytika marketingu na internetu a model See-Think-Do-Care využívající se k plánovaní strategie využití online nástrojů. Další část práce je zpracována formou literární rešerše a soustředěna na důležitost online komunikace v současné době. Praktická část obsahuje metodologii zpracování jednotlivých analýz, představení testované společnosti a následné analýzy vybraných komunikačních nástrojů. Diplomová práce přehledně analyzuje online marketingovou komunikaci společnosti Vinodoc, na jejíž základě konstatuje nedostatky, navrhuje řešení a za použití modelu See-Think-Do-Care nastiňuje možnou formu online komunikace do budoucnosti. Práce byla sestavena na základě analytických a popisných metod a zkoumá období společnosti v letech 2019 a 2020.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses