Převodní ceny v podnikové praxi - Tóth, Alexandr; Francírek, František; Finardi, Savina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou převodních cen v podnikové praxi. Převodní ceny jsou v současné době velmi sledovaným tématem ze strany finančních úřadů a daňových správ. Cílem bakalářské práce je připravit manuál ke zpracování specifické dokumentace převodních cen a dotazníky ve verzích pro stálé i jednorázové klienty, které budou klientům zasílány před zpracováním dokumentace převodních cen. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část bakalářské práce popisuje základní pojmy týkající se převodních cen, metody stanovení převodních cen a dokumentaci převodních cen. Praktická část bakalářské práce obsahuje manuál ke zpracování specifické dokumentace převodních cen s konkrétními příklady k jednotlivým částem specifické dokumentace. Výsledkem práce jsou dokumenty, které mohou kolegové využít při zpracování dokumentace převodních cen pro jejich klienty.
Vedoucí práce: František Francírek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses