Návrh dizajnu webu pomocou princípov UX a UI - Novosadová, Nikola; Mareš, Jan, 1986-; Vidim, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cieľom diplomovej práce je vytvoriť návrh dizajnu webu podľa princípov user experience (UX) a user interface (UI), pre značku háčkovaných plaviek Bikini Sorbet. Celý proces návrhu nového webu prebieha pomocou metódy Design Thinking, ktorá, rovnako ako aj oblasti UX a UI stavia do svojho centra používateľa a jeho potreby. Reakciou na tieto potreby je hlavný výstup práce – vizuálne aj funkčne kompletná podoba webu, za ktorého návrhom stojí vcítenie sa do samotných zástupcov cieľovej skupiny značky. Pri dizajne webu boli kombinované praktiky rešerše zdrojov z tematiky web dizajnu, prieskumu súčasných riešení webov, prototypovania a viackolového používateľského testovania. Výsledkom je návrh webu, ktorý je pre použitie prívetivý, zanechá dobrý dojem z prechádzania a príjemne sprevádza zákazníkov nákupnou cestou.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses