Incidence daní z cigaret - Lutz, Ladislav (2021)
Bakalářská práce se zabývá analýzou daňové incidence z cigaret v České republice. V první části se zaměřuje na teoretickou oblast zdanění tabáku, kuřáckého prostředí v ČR a daňové incidence. Druhá část je zaměřena na výpočet dopadu zdanění cigaret na výrobce a spotřebitele v letech 2006 až 2021.