Incidence daní z cigaret - Lutz, Ladislav; Klazar, Stanislav, 1974-; Čejková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zabývá analýzou daňové incidence z cigaret v České republice. V první části se zaměřuje na teoretickou oblast zdanění tabáku, kuřáckého prostředí v ČR a daňové incidence. Druhá část je zaměřena na výpočet dopadu zdanění cigaret na výrobce a spotřebitele v letech 2006 až 2021.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses