Vliv pandemie Covid-19 na stavební spoření a hypoteční trh - Pastýřík, Tomáš (2021)
Bakalářská práce se zabývá vlivem pandemie Covid-19 na stavební spoření a hypoteční úvěry. V první části je představen vznik obou produktů a je zde blíže popsáno, jak fungují. Druhá část je zaměřena na vývoj těchto finančních produktů v období pandemie, je zde specifikováno, co a proč mělo na tento vývoj největší vliv a jaký o ně byl zájem. Na závěr práce je pak popsán dopad pandemie na instituce, které tyto produkty poskytují a odhad budoucího vývoje