Vliv pandemie Covid-19 na stavební spoření a hypoteční trh - Pastýřík, Tomáš; Dvořák, Petr, 1960-; Fiala, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Bakalářská práce se zabývá vlivem pandemie Covid-19 na stavební spoření a hypoteční úvěry. V první části je představen vznik obou produktů a je zde blíže popsáno, jak fungují. Druhá část je zaměřena na vývoj těchto finančních produktů v období pandemie, je zde specifikováno, co a proč mělo na tento vývoj největší vliv a jaký o ně byl zájem. Na závěr práce je pak popsán dopad pandemie na instituce, které tyto produkty poskytují a odhad budoucího vývoje
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses