Animace kultury pití šampaňského v ČR na příkladu firmy Vinotéka Praha s.r.o. - Dejmková, Lucie; Tyslová, Irena; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku animace kultury pití šampaňského v České republice. Jako příklad na kterém bude animace demonstrována byla zvolena firma Vinotéka Praha s.r.o.. Teoretická část definuje animaci a animační procesy, jejich vznik a druhy. Dále popisuje šampaňské a zdůvodňuje, proč je nutné chápat ho jako luxusní zboží. Druhá část práce stanovuje vztah animace a firmy Vinotéka Praha s.r.o.. Cílem této práce je dokázat a definovat animační proces na základě obratu firmy v průběhu let.
Vedoucí práce: Irena Tyslová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses