Analýza marketingové komunikace v MF a MOM - Korecká, Martina; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novák, Michal (2015)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat a zhodnotit nástroje marketingové komunikace, používané v Muzeu fotografií a moderních obrazových médií v Jindřichově Hradci, jimiž je oslovována veřejnost. Na základě zjištěných údajů jsou doporučena možná řešení pro zlepšení komunikačního mixu konkrétní organizace. Práce dále navrhuje možnost využití festivalu fotografií ke zviditelnění subjektu.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: nezisková organizace; marketingová komunikace; reklama a propagace; masmédia; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; communication in marketing; advertising; mass media; bachelor's theses