Projektové řízení malých projektů a jeho aplikace na interní projekt průmyslového podniku - Nováčková, Petra (2015)
Diplomová práce se zabývá projektovým řízením malých projektů a jeho využitím v průmyslovém podniku v prostředí s minimální znalostí projektového řízení. Diplomová práce je postavena na analýze interního projektu v rámci oddělení Transportmanagement společnosti ŠKODA AUTO a.s. Cílem práce je vytvořit efektivní doporučení pracovního postupu v projektu využitelné pro budoucí projekty podobného charakteru. V analýze projektu autorka zkoumá projekt z pohledu metodiky Změnového řízení a Projektové metodiky společnosti. Autorka na základě analýzy navrhuje doporučení v oblastech zainteresovaných osob, komunikace a rizik.