Projektové řízení malých projektů a jeho aplikace na interní projekt průmyslového podniku - Nováčková, Petra; Hrůzová, Helena, 1954-; Juřica, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá projektovým řízením malých projektů a jeho využitím v průmyslovém podniku v prostředí s minimální znalostí projektového řízení. Diplomová práce je postavena na analýze interního projektu v rámci oddělení Transportmanagement společnosti ŠKODA AUTO a.s. Cílem práce je vytvořit efektivní doporučení pracovního postupu v projektu využitelné pro budoucí projekty podobného charakteru. V analýze projektu autorka zkoumá projekt z pohledu metodiky Změnového řízení a Projektové metodiky společnosti. Autorka na základě analýzy navrhuje doporučení v oblastech zainteresovaných osob, komunikace a rizik.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses