A pilot validation of Hofstede's original 4 dimensional cultural model and its marketing implications from the perspective of the Czech Republic, Slovakia and Poland - Čejka, Pavel; Mohelská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hiršová, Miloslava, 1950- (2015)
Tato studie ověřuje platnost původně indikovaných hodnot Hofstedova modelu pro Česko, Polsko a Slovensko. Zároveň představuje teoreticky aplikovatelný rámec pro marketingové odborníky. Výsledkem jsou jak teoretická tak praktická doporučení.
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Hana Mohelská
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: marketingový výzkum; kultura; Česko; Slovensko; Polsko; management [obor disert. práce]; Hofstedův model; disertace; marketing research; culture; Czechia; Slovakia; Poland; dissertations