Strategie podniku - Vrabec, Tomáš; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Šíšová, Veronika (2015)
Cílem diplomové práce je provedení strategické analýzy podniku Plzeňský Prazdroj, a. s., opírající se o externí a interní analýzu. Dále potom zpracování strategie budoucího vývoje podniku. Výstupem diplomové práce je ucelený pohled na vnější a vnitřní prostředí Plzeňského Prazdroje poskytující kvalitní podklad pro strategické řízení společnosti. Na základě těchto výstupů autor práce doporučuje vhodné strategie pro další rozvoj podnikání korespondující se strategickým záměrem společnosti a odvíjející se od podnikatelského prostředí.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; interní analýza; externí analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses