Ocenění nemovitosti s ohledem na financování hypotékou a porovnání s možností nájmu - Ondrčka, Roman; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato práce je zaměřena na teoretická východiska i praktická využití v oblasti oceňování nemovitostí, se zřetelem na změny, ke kterým došlo v souvislosti s nástupem nového občanského zákoníku v účinnost. Ocenění je proveden několika tržními způsoby a jejich výsledek přináší ohodnocení s co nejnižší mírou zaujetí. Dále je cílem této práce srovnat možnost pronájmu nemovitosti s jejím nákupem pomocí financování hypotékou a porovnání výhodnosti obou variant.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses