Inovace produktového portfolia vybrané společnosti - Makovičková, Martina (2015)
Obsahem diplomové práce je analýza produktového portfolia společnosti ECS Invention spol. s r. o. a návrh jeho inovace. Součástí jsou také doporučení týkající se produktového portfolia. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se věnuje teoreticko-metodologickým východiskům strategického marketingu a inovací. Praktická část se zabývá aplikováním teoretických poznatků do praxe.