Inovace produktového portfolia vybrané společnosti - Makovičková, Martina; Hesková, Marie, 1948-; Kůdela, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2015)
Obsahem diplomové práce je analýza produktového portfolia společnosti ECS Invention spol. s r. o. a návrh jeho inovace. Součástí jsou také doporučení týkající se produktového portfolia. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se věnuje teoreticko-metodologickým východiskům strategického marketingu a inovací. Praktická část se zabývá aplikováním teoretických poznatků do praxe.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: portfoliová analýza; inovace; produktový management; strategický marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; portfolio analysis; innovations; product management; strategic marketing; master's theses