Etické aspekty podnikání - Konečná, Lucie; Müllerová, Františka, 1948-; Dobišová, Magdaléna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato diplomová práce se zabývá etickými aspekty podnikání. Diplomová práce definuje, co je etika, podnikatelská etika a představuje vybrané nástroje podnikatelské etiky. Praktická část je zaměřena na stavební společnost Skanska a na její pohled na etiku v podnikání. Tato část je obohacena o rozhovor s generální ředitelkou společnosti Skanska SK a.s. a dále o dotazníkové šetření uskutečněné mezi zaměstnanci této firmy. Hlavním cílem diplomové práce je zmapovat úroveň etiky v podnikání ve stavební společnosti Skanska. Hlavní výzkumná otázka bude pak následující: Jakou roli hrají etické aspekty ve společnosti Skanska?
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses