Námořní liniová doprava mezi EU a Čínou - Doboš, Michael; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Rožek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zabývá liniovou námořní dopravou mezi EU a Čínou a její vzájemnou korelací s vývojem hospodářského cyklu za posledních 10 let. Cílem práce je ukázat, v jakém časovém horizontu se dokážou jednotlivé složky liniové námořní dopravy přizpůsobit situaci v mezinárodním obchodu. Mezi sledované údaje patří zejména počet kontejnerových lodí, množství přeložených kontejnerů v přístavech, sazby námořní dopravy aj.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses