Zahraničné investície z Európskej únie do Ruska a ich zmena po vstupe Ruska do WTO - Mikušincová, Alexandra; Čajka, Radek, 1983-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Táto diplomová práca je zameraná na priame zahraničné investície z Európskej únie do Ruskej federácie. Prvá kapitola je venovaná objasneniu pojmu zahraničné investície. V ďalšej časti je charakterizované ruské členstvo vo vybraných medzinárodných organizáciách. Tiež sú popísané vzťahy medzi Ruskom a Európskou úniou. Časový rámec uvedených charakteristík je limitovaný existenciou samostatnej Ruskej federácie. Do práce je zahrnutý aj opis ekonomickej a investičnej oblasti Ruska. Táto diplomová práca sa tiež zaoberá ruským členstvom v Svetovej obchodnej organizácii, ktorému sa bližšie venuje posledná kapitola.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses