Ocenění pozemku v katastru obce Olomouc - Horáková, Lucie (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku oceňování nemovitostí. Cílem práce je přiblížení základních pojmů, jejich definice a konkrétní ocenění pozemku. Bakalářská práce je rozdělena do dvou základních částí. První část je teoretická, kde jsou vymezeny základní informace a metody oceňování. Praktická část je zaměřena na analýzu hodnoty pozemku, která se na základě zvolené metody liší. Závěr obsahuje shrnutí práce.