Ocenění pozemku v katastru obce Olomouc - Horáková, Lucie; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku oceňování nemovitostí. Cílem práce je přiblížení základních pojmů, jejich definice a konkrétní ocenění pozemku. Bakalářská práce je rozdělena do dvou základních částí. První část je teoretická, kde jsou vymezeny základní informace a metody oceňování. Praktická část je zaměřena na analýzu hodnoty pozemku, která se na základě zvolené metody liší. Závěr obsahuje shrnutí práce.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses