Analýza migrace zákazníků internetového připojení WiFi na xDSL - Wildová, Veronika; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Elbl, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce v teoretické části stručně popisuje technologii bezdrátového internetového připojení (WiFi) a pevného připojení ADSL/VDSL. Práce analyzuje dopad změny technologie na zákaznickou spokojenost a na dvou modelových situacích předpovídá reakci celého segmentu. Popisuje náležitosti projektu změny a navrhuje optimální způsob jeho managementu a komunikace zákazníkovi. V závěru praktické části jsou vyčísleny náklady na změnu samotnou.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses