Řízení projektů v cloudu - Šťastný, Jan (2015)
Smyslem práce je poskytnout aktuální shrnutí informací, které se týkají řízení projektů v prostředí cloudu. Práce popisuje, co je cloud, jakým způsobem se dělí, dále projektové metodiky a jejich specifické vlastnosti. V praktické části je jedna z těchto metodik aplikována na praktický projekt a je provedeno shrnutí praktických poznatků o specifických vlastnostech a rizicích cloudových projektů.