Řízení projektů v cloudu - Šťastný, Jan; Svatá, Vlasta, 1952-; Kalina, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Smyslem práce je poskytnout aktuální shrnutí informací, které se týkají řízení projektů v prostředí cloudu. Práce popisuje, co je cloud, jakým způsobem se dělí, dále projektové metodiky a jejich specifické vlastnosti. V praktické části je jedna z těchto metodik aplikována na praktický projekt a je provedeno shrnutí praktických poznatků o specifických vlastnostech a rizicích cloudových projektů.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses