Strategická analýza vybrané společnosti a nástin strategie - Tomcová, Petra; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Mach, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce analyzuje vybraný podnik na domácím a zahraničních trzích. Na základě této analýzy jsou pak formulovány doporučení pro zlepšení současné strategie. Je rozčleněna do čtyř kapitol. První část představuje analyzovanou společnost a její současné strategické řízení. Druhá a třetí kapitola tvoří stěžejní část práce. Je v nich analyzováno vnější a vnitřní prostředí společnosti. Na základě těchto analýz jsou formulována doporučení pro strategii v poslední kapitole.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses