Zhodnocení potenciálu pro vstup hotelové sítě Hyatt na Český trh - Svatošová, Iveta; Lhotáková, Markéta, 1971-; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
V dnešním globalizovaném světě se cestování stalo nedílnou součástí života mnoha lidí. Ať už cestujeme za zábavou, poznáním, či obchodem, vždy si musíme zvolit způsob, jakým budeme v daném místě přebývat. Možností je mnoho, od spaní na lavičce v parku, přes gauč u cizince doma, stan, menší hotelový pokojík, až po luxusní ubytování v jednom ze světových hotelových řetězců. Jedním z takových řetězců je i Hyatt. Skupina Hyatt přitom patří k posledním celosvětovým luxusním hotelovým skupinám, které nemají zastoupení na českém trhu. Proč tomu tak je? Existuje zde stále potenciál pro vstup nové luxusní hotelové sítě na tento trh? A pokud ano, jakou strategii by měla skupina pro vstup zvolit? Na tyto otázky se snaží diplomová práce odpovědět.
Vedoucí práce: Markéta Lhotáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses