Interakcia finačného trhu a reálnéj ekonomiky - Macháč, Peter; Sedláček, Jiří, 1963-; Veselková, Alexandra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cieľom mojej diplomovej práce je analyzovať v prvej etape základný teoretický popis fungovania finančného trhu. Popíšem jeho základné funkcie, metódy regulácie a štruktúru. Následne sa budem venovať jednotlivým skupinám analýz slúžiacich ako určitý nástroj pre cenovú predikciu. Jadro mojej práce bude pozostávať z analýzy súčasného dlhodobého disproporčného vzťahu medzi vývojom amerického akciového trhu a reálnej ekonomiky. Pokúsim sa odhaliť príčiny a možné dôsledky tejto nerovnováhy.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses