Strategická analýza organizace JUNÁK- svaz skautů a skautek ČR - Kubelková, Tereza; Vávrová, Hana, 1970-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této diplomové práce je vypracování strategické analýzy nestátní neziskové organizace. První část práce popisuje teoretický aparát, který je v části druhé aplikován na konkrétní organizaci. Jedná se o Junák-svaz skautů a skautek ČR, tedy o největší organizaci v České republice, která se zaměřuje na práci s dětmi a mládeží. Provedením strategické analýzy je specifikováno postavení této organizace na trhu volnočasových aktivit a také z ní vyplývají doporučení pro další vývoj organizace. Tato doporučení jsou uvedena v závěrečné části práce.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses