Kanadské investice v České republice - Motejlková, Karolína (2014)
Přímé zahraniční investice (dále jen "PZI") hrají v dnešní době důležitou roli ve světové ekonomice. Kanada patří již k tradičním investorům v České republice, proto se tato diplomová práce zabývá podrobněji právě těmito investicemi. Cílem mé práce je tedy analyzovat kanadské PZI v České republice. Čtenáři by má práce měla poskytnout pohled na odvětvovou strukturu těchto investic, stejně jako na investiční pobídky udělené kanadským investorům. Také se v práci věnuji tématu plánované investice do těžby zlata na Mokrsku.