Kanadské investice v České republice - Motejlková, Karolína; Müllerová, Františka, 1948-; Karpová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Přímé zahraniční investice (dále jen "PZI") hrají v dnešní době důležitou roli ve světové ekonomice. Kanada patří již k tradičním investorům v České republice, proto se tato diplomová práce zabývá podrobněji právě těmito investicemi. Cílem mé práce je tedy analyzovat kanadské PZI v České republice. Čtenáři by má práce měla poskytnout pohled na odvětvovou strukturu těchto investic, stejně jako na investiční pobídky udělené kanadským investorům. Také se v práci věnuji tématu plánované investice do těžby zlata na Mokrsku.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses