Podnikatelské prostředí USA - Faltejsková, Zuzana (2015)
Tato diplomová práce pojednává o podnikatelském prostředí Spojených států amerických jakožto jedné z nejvýznamnějších ekonomik světa. Hlavním cílem práce je prostřednictvím PEST analýzy charakterizovat současné americké podnikatelské prostředí a na základě této analýzy identifikovat jeho hlavní výhody a nevýhody. Práce by tak měla poskytnout ucelené informace podnikatelům, kteří uvažují o rozvoji svých podnikatelských aktivit v USA. Pro naplnění cíle je práce rozdělena do čtyř hlavních kapitol.