Podnikatelské prostředí USA - Faltejsková, Zuzana; Müllerová, Františka, 1948-; Karpová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato diplomová práce pojednává o podnikatelském prostředí Spojených států amerických jakožto jedné z nejvýznamnějších ekonomik světa. Hlavním cílem práce je prostřednictvím PEST analýzy charakterizovat současné americké podnikatelské prostředí a na základě této analýzy identifikovat jeho hlavní výhody a nevýhody. Práce by tak měla poskytnout ucelené informace podnikatelům, kteří uvažují o rozvoji svých podnikatelských aktivit v USA. Pro naplnění cíle je práce rozdělena do čtyř hlavních kapitol.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses