Zavádění společné hospodářské politiky v rámci EU a její vývoj v době krize - Kolář, Tomáš; Čajka, Radek, 1983-; Melcher, Ota; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit dosavadní proces zavádění společné hospodářské politiky v rámci EU a na základě této analýzy nastínit budoucí vývoj daného procesu. Východisko této práce čerpá zejména ze současného vývoje v době krize, kde největší prostor je věnován prvkům fiskální koordinace. V práci jsou ale také zohledněny historické souvislosti a vazby mezi jednotlivými státy. Největším přínosem této práce je závěrečná část. Na základě uvedených dat je analyzována současná situace a poté nastíněn budoucí vývoj. Práce nabízí několik možných scénářů, které berou v potaz dosavadní i historický vývoj.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses