Aplikace metod internetového marketingu a jejich vliv na návštěvnost webu HradecŽije.cz - Krásný, Daniel (2015)
Cílem práce je aplikace vybraných metod internetového marketingu, posouzení jejich efektivity a vlivu na návštěvnost regionálního webu. Vzhledem k omezenému rozpočtu je práce zaměřena především na levné způsoby aplikace internetového marketingu. V teoretické části student nejprve představí jednotlivé techniky, kterými se bude nadále zabývat. V té praktické pak odhalí výchozí situaci regionálního webu, včetně specifik návštěvnosti. Po popsání a aplikaci marketingových změn pak bude rok po úvodní ana-lýze zjišťovat odlišnosti a vývoj návštěvnosti zmíněného webu. Závěr se pak ponese i v duchu praktických marketingových doporučení pro regionální web.