Aplikace metod internetového marketingu a jejich vliv na návštěvnost webu HradecŽije.cz - Krásný, Daniel; Novák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kincl, Tomáš, 1979- (2015)
Cílem práce je aplikace vybraných metod internetového marketingu, posouzení jejich efektivity a vlivu na návštěvnost regionálního webu. Vzhledem k omezenému rozpočtu je práce zaměřena především na levné způsoby aplikace internetového marketingu. V teoretické části student nejprve představí jednotlivé techniky, kterými se bude nadále zabývat. V té praktické pak odhalí výchozí situaci regionálního webu, včetně specifik návštěvnosti. Po popsání a aplikaci marketingových změn pak bude rok po úvodní ana-lýze zjišťovat odlišnosti a vývoj návštěvnosti zmíněného webu. Závěr se pak ponese i v duchu praktických marketingových doporučení pro regionální web.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Michal Novák
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: internetový marketing; sociální média; Google Analytics (software); management [obor dipl. práce]; copywriting; diplomové práce; Internet marketing; social media; Google Analytics (software); master's theses