Podnikatelský plán - Rymel, Radek; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Trachta, Václav (2015)
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu nově zakládaného podniku, jakým je posilovna a wellness Coachgym. Tento podnikatelský plán bude složit jako základní dokument k realizaci podnikatelského záměru. Diplomová práce je tvořena teoretickou a praktickou částí. V teoretické části jsou na základě literatury popsány všechny náležitosti podnikatelského plánu. V praktické části jsou základní údaje o firmě Coachgym a dále jsou zde aplikovány všechny poznatky z teoretické části. Finanční aspekty jsou popsány ve třech variantách (pesimistická, realistická a optimistická) z důvodu zprostředkování reálnějšího pohledu. Cílem této práce je prokázat, či vyvrátit realizovatelnost a ekonomickou životaschopnost této firmy.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: podnikatelské projekty; finanční analýza; fitness; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; financial analysis; fitness; master's theses