Finanční analýza KUPÁLA, s.r.o. - Rabas, Jan; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stellnerová, Lucie (2015)
Cílem diplomové práce je provedení finanční analýzy společnosti KUPÁLA spol. s r.o. za čtyřleté období od roku 2010 do roku 2013. Nejprve jsou teoreticky představeny jednotlivé metody finanční analýzy včetně bonitních a bankrotních modelů a ekonomické přidané hodnoty. Popsané metody jsou následně aplikovány na konkrétní společnost. Vybrané výsledné hodnoty jsou poté porovnány s průměrnými hodnotami odvětví v jednotlivých letech. V závěru práce je vyhodnocení provedené analýzy a vyvození závěrů o finanční situaci společnosti.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Jana Pevná
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: finanční management; finanční analýza; zisk; zadluženost; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; financial management; financial analysis; profit; debt; master's theses