Efektivita obsahového marketingu - Řezníček, Josef (2015)
Diplomová práce si klade za cíl zjistit, co ovlivňuje efektivitu a míru dosahování cílů při obsahovém marketingu na internetu při vytváření a propagaci článků, e-mailů, videí, podcastů a obsahu na sociálních sítích. Autor definuje teoretické základy ob-sahového marketingu, zkoumá vlivné části obsahové strategie na efektivitu obsahového marketingu a zjišťuje, jak jednotlivé formy obsahu používat efektivněji. Na závěr práce definuje návrhy možných klíčových ukazatelů výkonnosti pro důle-žitou zpětnou vazbu o výsledcích obsahového marketingu a jeho efektivitě. V práci jsou použity metody analýzy dat, experimentu formou testování s reálnými uživate-li a matematického modelování.