Podnikatelský plán v oblasti cestovního ruchu - Malíková, Alžběta; Švanda, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Luštický, Martin, 1982- (2015)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu na vybudování Zá-bavního parku pro děti v regionu Valašsko, který bude sloužit jako podpůrný dokument pro jednání s různými institucemi, které budou do projektu zapojeny. Bakalářská práce se skládá ze dvou částí. První část -- teoretická - je věnována obecnému popisu cestovního ruchu, jeho vymezení, přínosům a rizikům, typologii a stručně je zde také zmíněna charakteristika cestovního ruchu ve Zlínském kraji. Dále je v teoretické části definován podnikatelský plán a postupy a zásady při tvorbě tohoto plánu. Druhá část -- praktická - je věnována přípravě samotného podnikatelského plánu na vybudování Zábavního areálu pro děti v regionu Valašsko. Byly zde využity a uvedeny informace o návštěvnosti kraje, byl popsán současný stav a stav, kterého by mělo být také díky vytvoření podnikatelského plánu dosaženo.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Pavel Švanda
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: cestovní ruch; zábavní parky; podnikatelské projekty; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; amusement parks; business planning; bachelor's theses