Formy vstupu podniků na zahraniční trhy se zaměřením na franchising - Kadlecová, Anna (2015)
Bakalářská práce popisuje možnosti vstupu podniků na zahraniční trhy. Práce se blíže zaměřuje na jednu z forem nekapitálového vstupu, franchising. Jsou přiblíženy definice franchisingu, jeho druhy a odlišnosti od podobných odbytových systémů. Práce se zabývá americkým a českým franchisovým trhem, jeho vývojem, trendy a vybranými franchisovými systémy.