Formy vstupu podniků na zahraniční trhy se zaměřením na franchising - Kadlecová, Anna; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Kopecký, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce popisuje možnosti vstupu podniků na zahraniční trhy. Práce se blíže zaměřuje na jednu z forem nekapitálového vstupu, franchising. Jsou přiblíženy definice franchisingu, jeho druhy a odlišnosti od podobných odbytových systémů. Práce se zabývá americkým a českým franchisovým trhem, jeho vývojem, trendy a vybranými franchisovými systémy.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses