Energetická bezpečnost EU - Macek, Tomáš; Jeníček, Vladimír, 1932-; Sejkora, Jiří, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se jako celek věnuje energetické bezpečnosti EU. V první části rozebírám obnovitelné a neobnovitelné zdroje energií, energetickou politiku EU a závislost EU na dovozu energií. V druhé části vyvodím ze zjištěných informací míru energetické bezpečnosti EU, jakožto stěžejního bodu práce. Dále se pokusím identifikovat případná související rizika a perspektivy v této oblasti a navrhnout řešení nebo vylepšení
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses