NÁVRH INFORMAČNÍ STRATEGIE A PROCESNÍHO ŘÍZENÍ VE FOTBALOVÉM KLUBU - Vlček, Martin; Pavlíček, Antonín, 1977-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Diplomová práce se zabývá využitím služeb informatiky ve sportu. Konkrétně se zaměřuje na malý fotbalový klub, do kterého aplikuje některé moderní trendy IT. V teoretické části jsou představeny základní pojmy spojené s danou problematikou včetně rozdílů mezi sportovním klubem a obchodní firmou. Jedním z dílčích cílů bylo také analyzovat využitelnost služeb informatiky v předních fotbalových klubech a využitelnost nástrojů ITIL a Cobit. Cílem praktické části práce je provedení procesní analýzy daného fotbalového klubu a návrh informační strategie. K tomu jsou využity metody SWOT analýzy a Balanced scorecard.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses