Optimalizace podnikových procesů a návrh implementace v Antee s.r.o. - Beneš, Eduard; Říhová, Zora, 1948-; Chmelíček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tématem diplomové práce je problematika optimalizace podnikových procesů ve společnosti Antee s.r.o. Uvedená společnost byla vybraná především na základě autorových osobních zkušeností s podnikovými procesy, které získal během dosavadní dvouleté praxe v této společnosti. Optimalizace podnikových procesů je v každé společnosti velice aktuální téma, protože existuje řada možností pro jejich zlepšení. Hlavním cílem této práce je analyzovat současný stav procesů společnosti Antee s.r.o. Následně navrhnout jejich optimalizaci pro rychlejší řešení úkolů. Oblast analýzy podnikových procesů je autorem práce omezena pouze na oddělení Helpdesku. Přínos práce je především v analyzování vybraných procesů a navržení reálně aplikovatelného řešení. Zavedením navrhovaného řešení by se měl snížit počet požadavků řešených Helpdeskem a zároveň tak nabídnout zákazníkům nové možnosti služeb.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses